Köpvillkor

När du godkänner beställningen betyder det att du accepterar Robertos.se köpvillkor och samtycker till att registrera din personliga information i vårt kundregister.

Ångerrätt

Som kund har du rätt att utöva ångerrätten inom 14 dagar från mottagandet av produkten enligt lagen om distansavtal. Observera att, vid köp av livsmedel från Robertos.se gäller inte ångerrätten eller vid köp av varor med bruten försegling. Detta på grund av hygien- och hälsoskäl om försegling brutits av kund. 

Som kund är du ansvarig för att betala returfraktavgiften med ångerrätt. Kontakta oss via e-post för att utöva ångerrätten. Eller fyll i ångerformuläret på Konsumentverkets webbplats.

www.Konsumentverket.se 

Återbetalning

Sker inom fjorton dagar från det datum då vi mottar e-posten. Observera att vi återbetalar efter mottagandet av varorna.

Reklamationsrätt 

Enligt konsumentskyddslagstiftning har du tre års reklamationsrätt för de varor du handlat hos oss på Robertos.se. Reklamationsrätten beskriver i lag att rätten täcker varor som är felaktiga. 

Vid fel i den beställda produkten som du vill göra anspråk på, ska du kontakta oss via den kontaktinformation som anges så snart som möjligt efter att felet upptäcktes. 

Vid fel av vara kan du behöva tillfälligt betala returavgiften, som vi kompenserar dig för när vi mottagit och godkänt felet på varan. 

I enlighet med konsumentskyddslagstiftningen kompenserar vi dig för den reklamerade varan. Robertos.se har rätt att avhjälpa felet om möjligt i första skede. Annars levereras en ny vara. Alternativt återbetalning. 

Robertos.se kan avslå ditt klagomål om vi anser att det inte finns några problem med produkten.